HARTA ROMANIEI PENTRU GARMIN

Dorim sa va prezentam un produs de exceptie: Harta Digitala a Romaniei (RO.A.D.), elaborata de Proiectul Romania Digitala cu care colaboram fructos de mai mult timp. Acum puteti intra in posesia RO.A.D. 2008 (versiunea recenta este 3.01) prin intermediul nostru aici in Moldova, sau on-line prin Internet.

Descrierea hartii:

Formatul datelor: Garmin, volumul total de memorie solicitat: peste 400 Mbytes.

Harta este rutabila pina la nivel de adresa.
Contine date topo (isolinii) si DEM.


Atlasul permite cautarea punctelor de interes (POI) fie dupa nume, fie dupa distanta. In orasele din zonele detaliate se poate cauta si numele strazii. Majoritatea punctelor au si un nume de judet sau de oras asignat asa incat se pot efectua si cautari intr-un anume judet/oras.

RO.A.D.2008 contine peste 1000 de localitati din Romania la nivel de nume de strada si numar de strada (acolo unde acestea au fost disponibile), acoperind asadar majoritatea localitatilor mari din Romania si toate localitatile din judetele Arad, Bihor, Bucuresti, Cluj, Covasna, Ilfov si Salaj.
 

In premiera fata de orice alta harta rutabila a Romaniei, s-au adus la zi toate localitatile din judetul Arad, la nivel de numar de strada, puncte de interes si poligoane. Localitatile Cazasu, Martacesti, Ianca, Faurei, Faurei-Sat, Surdila-Greci, Bratesu Vechi, Insuratei si Horia din Braila, localitatile Barcea, Umbraresti-Deal, Ivesti, Liesti, Beresti, Targu Bujor, Matca, Draganesti si Malu Alb din Galati si localitatile Macin, Revarsarea, Smardan, Isaccea, Carcaliu si Greci din Tulcea au fost aduse la nivel de numar de strada, puncte de interes si poligoane de detaliu.

Orasele Bucuresti, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Braila, Galati, Pitesti, Snagov, Brasov, Poiana Brasov, Ploiesti, Giurgiu, Constanta, Bacau, Tulcea, Zalau, Alba Iulia, Targoviste, Craiova, Ramnicu Sarat, Blaj, Cluj, Targu Mures si Ramnicu Valcea au fost revizuite integral cu amprenta blocurilor. Bucuresti, Oradea si Baia Mare au si amprenta caselor. In Bucuresti, Timisoara si Cluj s-au adus la zi sensurile unice conform ultimelor schimbari implementate de primariile acestor orase.

Toate localitatile din Romania au fost revizuite ca punct si denumire. Acolo unde sunt doua localitati cu acelasi nume in acelasi judet sunt evidentiate diferit dupa denumirea comunei de care apartin. De asemenea, s-au inmultit detaliile topografice: curbe de nivel, hidrografie, cai ferate, acoperirea cu vegetatie, inclusiv tipologiile de paduri si foarte multe toponime noi.

De asemenea, au fost adaugate cetati dacice, grecesti, romane, medievale, asezari istorice, sate turistice, podgorii, baraje, targuri de olarit/tesuturi/pictura naiva, elemente de arhitectura populara (mori de apa), targuri, manifestari etno folclorice traditionale romanesti, monumente de arta, istorice si cultura si multe altele.

Acum exista foarte multe sensuri giratorii noi, sensuri unice noi, centura din sud-estul Aradului si prelungirea A1 la nord de Pitesti. Foarte multe puncte de interes au date de contact extinse, inclusiv adresa si numar de telefon apelabil international. Limitele administrative (comune, judete, granita internationala) au fost revizuite.

RO.A.D. 2008 se evidentiaza prin hartile disponibile pentru toate rezervatiile naturale din Romania (punct, delimitare si suprafata), toate localitatile din judetul Ilfov la nivel de numar de strada, puncte de interes si poligoane de detaliu, harta Deltei Dunarii refacute, revizuite si adaugite la un nivel fara egal si potecile turistice rutabile in masivele Piatra Craiului si Fagaras.

Mai multe imagini ale hartii:

de pe GPS / de pe PC

 

 

Live demo - faceti un click pe butonul de mai jos:

Detalii despre procurare: